2 oud-spelers van HBBC-Herentals runnen op de Herentalse Steenweg 91 in Grobbendonk Garage de Jong Hyundai. Gerard en Erik de Jong speelden in de jaren 80 en 90 swingend basket in 4e nationale.




De gebroeders de Jong zijn fier om begin dit jaar de regionale concessie van het bekende Koreaans automerk Hyundai overgenomen te hebben van de familie Janssens.  Het personeel is trouwens gebleven. 

Zaakvoerder Erik de Jong : 'Hyundai biedt een uitgebreid gamma familiewagens die 5 jaar volledige garantie bieden met onbeperkt aantal kilometers.  Hyundai staat voor moderniteit en vooruitgang.

We verwachten ontzettend veel van de splinternieuwe zuinige Hyundai i40 Berline die recent op het salon van Barcelona werd voorgesteld.  De i40 werd ontworpen en ontwikkeld in het Duitse Rüsselsheim. 

De 4,7 meter lange i40 wordt in juni in onze showroom verwacht als break en zal worden ondersteund door de onvergelijkbare, volledig transparante 'Triple Care'-garantie van vijf jaar. Dat is het pakket dat Europese klanten in 2010 naar Hyundai lokte met een combinatie van vijf jaar onbeperkte garantie, vijf jaar pechverhelping en vijf jaar check-ups.  Dat vind je nergens.

Garage de Jong biedt service en kwaliteit. We hebben een tof team.  Trouwens bij ons is ieder automerk  welkom voor onderhoud en herstellingen,' aldus  Erik de Jong (foto boven).

Contact : kijk op Autobedrijf de Jong

Autobedrijf de Jong
Hyundai Verdeler
Herentalse Steenweg 91
2280 Grobbendonk
Tel.: 014-511 311